Reklámblokkoló észlelve

Ha ezt az üzenetet olvasod, akkor a weboldal nem megfelelően jelenik meg. Egy reklámblokkoló bővítmény akadályozza az oldal betöltését.

Az ADS Service Kft. weboldala (Art of Distribution and Sales) nem jelenít meg reklámokat, csupán nevében és linkjeiben tartalmazza az "ad" és "ads" szavakat.

Ha szeretnéd filmjeinket böngészni, kapcsold ki a reklámblokkolót vagy sorold az adsservice.hu URL-t a kivételek (whitelist) közé.

Bővebb információ:

Oldboy

Oldboy, 2003

Mozibemutató: 2020. July 2.

Játékidő:
120 perc
Műfaj:
kult
Korhatár:
Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
Nemzetiség:
South Korea
Rendező:
Chan-wook Park
Író:
Chan-wook Park, Chan-wook Park (character created by: Oldboy, Garon Tsuchiya, Jo-yun Hwang, Joon-hyung Lim, Nobuaki Minegishi, Vengeance Trilogy)
Szereplők:
Dae-han Ji, Hye-jeong Kang, Ji-Tae Yoo, Min-sik Choi

Park Chan-Wook kultfilmjének 4K-ban felújított változata

A '80-as évek végén, Oh Dae-soo-t, a teljesen átlagos családapát elrabolják saját háza elől és évekig fogva tartják egy privát cellában, ahol az egyetlen kapcsolatot a külvilággal egy televízió jelenti számára. Így szerez tudomást róla, hogy feleségét megölték és a rendőrség őt gyanúsítja. Értelmetlen és érthetetlen fogvatartása a kezdeti kétségbeesés után eltökélt belső bosszúvá érik. 15 évvel később szabadul, mindenféle magyarázat nélkül. Oh Dae-soo-t megkeresi az a személy, aki valószínűleg minden balszerencséjének okozója és azt javasolja, hogy találja meg, ki és miért tartotta fogva annyi éven át. A rémálom folytatódik Oh Dae-soo számára.

Hasonló filmek