Reklámblokkoló észlelve

Ha ezt az üzenetet olvasod, akkor a weboldal nem megfelelően jelenik meg. Egy reklámblokkoló bővítmény akadályozza az oldal betöltését.

Az ADS Service Kft. weboldala (Art of Distribution and Sales) nem jelenít meg reklámokat, csupán nevében és linkjeiben tartalmazza az "ad" és "ads" szavakat.

Ha szeretnéd filmjeinket böngészni, kapcsold ki a reklámblokkolót vagy sorold az adsservice.hu URL-t a kivételek (whitelist) közé.

Bővebb információ:

Jogi tudnivalók

Szerzői jog

Az ADS Service Kft. weboldala, neve és annak képi megjelenítése a szerzői jog védelme alatt áll. Az ADS Service Kft. weboldalán található információkat Ön kizárólag saját számítógépére töltheti le, ott rögzítheti, kinyomtathatja, azonban nem teheti semmilyen formában hozzáférhetővé harmadik fél számára.

Információgyűjtés, adatvédelem

Az ADS Service Kft. weboldalának meglátogatásával Ön tudomásul veszi, hogy a weboldal több pontján információgyűjtés történik. Néhány szolgáltatás igénybevételéhez regisztráció szükséges, amelyhez bizonyos személyes adatok (név, e-mail cím) megadása szükséges. Az ADS Service Kft. mindent megtesz azért, hogy látogatóinak személyes adatait megvédje. Az Ön által átadott adatokat csak addig kezeljük, amíg Ön erre igényt tart. Az ADS Service Kft. az Ön adatait kizárólag az Ön által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketingtevékenységéhez piackutatás céljára használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Amennyiben Ön regisztrált felhasználó, úgy adatai törlését vagy módosítását bármikor kezdeményezheti az info@adsservice.hu címen. A társaság a birtokába kerülő személyes adatokat az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendeletében (GDPR) meghatározott előírások figyelembevételével kezeli.

Változtatás joga

Az ADS Service Kft. fenntartja a weboldalon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.

A Creative Europe Media program támogatásával A Nemzeti Kultúrális Alap támogatásával

Közösség

Csatlakozz és kövess minket!

Kapcsolat

ADS Service Kft.
1072 Budapest Klauzál utca 26-28. 4 em./8
Tel: +36 1 618 63 41